Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

A B C D E F G H I K L M N O P R S T V

A

  1. Açai : Euterpe oleracea
  2. Achillé millefeuille : Achillé millefolium
  3. Ail : Allium sativum
  4. Aloe vera : Aloe bardadensis miller
  5. Angelique : Angelica officinalis Hoffm
  6. Argousier : Hippophae rhamnoides
  7. Artichaut : Cynara scolymus
  8. Aubépine : Crataegus laevigata/ C.monogyna

B

  1. Basilic : ocimum basilicum
  2. Bardane : Arctium majus
  3. Betterave : beta vulgaris var.altissima
  4. Bourrache : Borago officinalis

C

  1. Cannelle : Cinnamomum zeylanicum
  2. Carotte : Daucus carota
  3. Cassis : Ribes nigrum L
  4. Cerise : Cerasus vulgaris
  5. Chicorée : Cichorium intybus
  6. Chou : Brassica oleracea var capitata
  7. Cranberry : Canneberge : Vaccinium oxycoccus
  8. Curcuma : Curcuma longa

D

  1. Dattes : Phoenix dactulifera

E

  1. Echinaceae purpurea

 

F

 

  1. Fenouil : Foeniculum vulgare dulce

G

  1. Gattilier : Vitex agnus castus
  2. Ginkgo : Ginkgo biloba
  3. Ginseng : Ginseng Panax CA Meyer
  4. Goji : Lycium barbarum
  5. Grenade : Punica granatum
  6. Griffe du diable : Harpagophytum procumbens
  7. Guarana : Paullinia cupana

H

  1. Hamamelis : Hamamélis virginiana
  2. Hibiscus Oseille de Guinée : Hibiscus sabdariffa
  3. Houblon : Humulus lupulus

K

  1. Kola : Cola acuminata

L

  1. Lin : Linum usitatissimum

M

  1. Maca : Leptidium meyenii
  2. Mangue : Mangifera indica
  3. Marronnier d’Inde : Aesculus hippocastanum
  4. Maté vert : Ilex paraguariensis
  5. Mélisse : Melissa officinalis
  6. Menthe poivrée : Menthae piperita
  7. Millepertuis : Hypericum perforatum

N

  1. Noix : Juglans spp. (Régia, nigra ou cinerara)
  2. Noni : Norinda citrifolia

O

  1. Olivier : Olea europaea folium
  2. Onagre : Oenothera biennis
  3. Oranger : Citrus aurantium L
  4. Ortie : Urtica dioïque

P

  1. Pamplemousse : Citrus maxima, Citrus Grandis et Citrus decumana
  2. Panais : Pastinaca sativa
  3. Papaye : Carica papaya
  4. Passiflore : Passiflora incarnata
  5. Pensée sauvage : Viola tricolor
  6. Piloselle : Hieracium pilosella
  7. Pissenlit : Taraxacum dens leonis
  8. Prêle des champs : Equisetum arvens L

R

  1. Radis noir : Raphanus sativus niger
  2. Rhubarbe de Chine : R Palmatum

S

  1. Sauge : Salvia officinalis
  2. Shiitaké : Lentinus edodes
  3. Soja : Glycine max

T

  1. Thé vert : Camellia sinensis
  2. Thym : Thymus vulgaris

V

  1. Valériane : Valeriana officinalis
  2. Vigne rouge : : Vitis vinifera